Tapahtumat

IL Roadshow Porissa 29.1.2020

Koululla tapahtuu 

Ständi ja CV-kuvaus klo 10–14
Paikka: SAMK, Satakunnankatu 23.
Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Liiton asiantuntijat ovat tavattavissa ammattikorkeakoululla ja heiltä voit kysyä sinua askarruttavista aiheista, pyytää neuvoa työhakuasiakirjojen rakentamiseen tai keskustella liiton tarjoamista palveluista ja eduista. Samalla pääset kuvauttamaan itsesi ammattilaisella ja saat kuvan vapaaseen käyttöön, vaikkapa LinkedIniin tai työhakemukseen. Kuvaaja on mukana päivällä koululla ja illalla afterworkeillä.

Afterwork

CV-kuvaus ja illanvietto klo 16–20, Huom. CV-kuvaus 16-18 välisenä aikana
Paikka: Saikku, Antikatu 7
IlmoittauduSähköisellä lomakkeella.

Tunnetko jo muita tekniikan alan osaajia alueeltasi? Afterworkillä voit verkostoitua alueen muiden jäsenten ja liiton asiantuntijoiden kanssa sekä testata maailman ensimmäistä itseohjautuvaa pakopeliä!

Cryptic Cargoa on itseohjattava pakohuonepeli, joka kulkee matkalaukussa mukana minne vain. Kasaa oma 2-7 henkilön tiimi ja yritä pelastaa koko maailma The Outbreak -pelin myötä!

Peliaikaa on enintään 1h 15 minuuttia. Pelaaminen on mahdollista kiertueella kampuksella klo 10–14 välisenä sekä afterworkillä 16–20. Voit halutessasi varata ajan joukkueellesi sähköpostitse milla.pennanen(a)ilry.fi. Lisätietoja pakopelistä Cryptic Cargon sivuilta. Kiertueen aikana parhaiten suoriutunut joukkue palkitaan yllätyspalkinnolla.

Tapahtuma on osa Insinööriliiton Roashow -kiertuetta.