IL Koulutukset

IL ry – Kouluttaa Osaavaan järjestötoimintaan

Insinööriliitto IL ry järjestää Osaavaa järjestötoimintaa- koulutuksen syksyllä Riihimäellä 1.-2.10.2022.

Mitä?

Koulutuksessa tutustutaan järjestötoiminnan yhteen keskeiseen osaan, eli kokoustekniikkaan. Opit harjoitusten ja teorian kautta kokoustekniikan kiemurat ja käytänteet, joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessa niin yhdistystoiminnassa kuin insinöörin työssäkin. Lisäksi tutustutaan Insinööriliiton toimintaan pintaa syvemmältä valtakunnallisena vaikuttajana ja insinööriopiskelijan näkökulmasta sekä käydään läpi myyntiin ja markkinointiin liittyviä kikkoja ja miten niitä hyödynnetään käytännössä.

Koulutuksessa saat myös vastauksia kysymyksiin: Mikä on Insinööriliitto? Mikä on toimintamme tarkoitus? Mikä on insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n rooli Insinööriliitossa ja miten Insinööriliitto vaikuttaa AKAVAssa? Miksi ylipäätään on olemassa ammattiliittoja? Mitä hyötyä liittoon kuulumisesta on? Mikä on ja mitä tekee IOL:n yhteyshenkilö?

Voinko minä osallistua?

Koulutus on tarkoitettu aloitteleville yhteyshenkilöille ja IOL:n toiminnasta kiinnostuneille. Lisätietoa saat kysymällä omalta paikallisyhdistykseltäsi. Tule rohkeasti kysymään lisää!

Missä?

Aika: 1.-2.10.22
Paikka: Teatterihotelli Riihimäki


Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.09.2022 klo 23.59 mennessä!

Lisätietoa koulutuksesta antaa järjestöasiantuntija Ilkka Rautio ilkka.rautio@ilry.fi