Tapahtumat

Apply for Junction 2022!

–English below–

Junction 2022 on Euroopan johtava hackathon, ja se on jälleen täysin livenä Espoossa! Se kokoaa yhteen 1300 kokenutta koodaajaa, kehittäjää ja teknologian harrastajaa sekä nuoria visuaalisia ja liike-elämän ammattilaisia ​​ratkaisemaan kumppaneidemme, kuten Binancen, Aivenin ja Reaktorin, haasteita. Tilaisuudessa teet yhteistyötä muiden innokkaiden ongelmanratkaisijoiden kanssa ja näytät, mistä olet todella tehty.

Ja, mainitsimmeko jo pääpalkinnon? Voittajajoukkue saa 10 000 euron palkinnon. Jokainen saa myös osallistumistodistuksen, josta yliopistot ovat yleensä valmiita maksamaan yhden tai useamman opintopisteen 🙂

Joten…tyhjennä kalenterisi 04.-06.11. ja aloita matkasi suunnittelu! Tapahtuma tarjoaa sinulle eeppisimmän hackathon-kokemuksen sekä arvokkaita rekrytointimahdollisuuksia ja upeita oppimiskokemuksia, ja tuomme Terminalin takaisin!

Lue lisää: https://www.junction2022.com/ 

Ilmoittaudu viimeistään 15.10: https://junction.link/J22

Secret code: PIO2022


Junction 2022 is Europe’s leading hackathon, and once again it’s completely live in Espoo, Finland! It will gather 1300 experienced coders, developers, and tech enthusiasts as well as young visual and business professionals together to solve the challenges of our partners, such as Binance, Aiven and Reaktor. At the event, you’ll team up with other enthusiastic problem solvers, and show what you are really made of.

Oh and, did we already mention the main prize? The winning team receives an award of 10 000 €. Everyone will also receive a participation certificate, for which universities are usually willing to shill one or more credits 🙂

So…clear your calendar for 04.-06.11. and start planning your trip! The event will offer you the most epic hackathon experience as well as valuable recruitment possibilities and great learning experiences, plus we are bringing Terminal back!

Read more: https://www.junction2022.com/ 

Apply before October 15: https://junction.link/J22

Secret Code: PIO2022