PIO Isku
PIO Isku

PIO Isku lokakuu 2019

Lokakuu 2019PIO ry:n uusi hallitus

Porin Insinööriopiskelijat PIO ry:n syyskokouksessa 14.10.2019 päätettiin PIO ry:n hallitus kaudelle 2020. Hallituksen kokoonpano vuodelle 2020 on seuraava:

Puheenjohtaja: Mauri Lehtikangas
Varapuheenjohtaja: Karrar Al-Khanjarawy
Rahastonhoitaja: Jaani Päivike
Sihteeri: Mariela Dragoeva

Hallituksen jäsenet:
Jussi Suominen
Roosa-Maria Ollonqvist
Maj Virko
Niklas Poutanen
Sami Siekkinen

Uusi hallitus aloittaa toimintansa 1.1.2020!

TeknologiaTiistai Satakunnassa

Pio ry on mukana järjestämässä TeknologiaTiistai tapahtumaa Porin kampuksella! Tapahtuma on suunnattu erityisesti peruskoulun, ammattioppilaitoksen ja lukion päättäville opiskelijoille ja heidän tukijoukkoille.

Tapahtumassa on esillä Satakunnan alueen tekniikan koulutusalat, eri alojen yrityksiä, paljon tietoa teknologia-alasta, uramahdollisuuksista ja työllistymisestä!

TeknologiaTiistai järjestetään SAMK:n Agora-salissa 26.11.2019 klo 10:00 – 18:00

Lisätietoa tapahtumasta löydät TÄSTÄ!

Inssit vs. Tradet

Insinööriopiskelijaliitto IOL kiertää yhdessä tradenomiopiskelijoiden kanssa kymmenellä eri paikkakunnalla! Kiertue rantautuu Poriin Perjantaina 1.11. Ständi pidetään Porin kampuksen aulassa. Ständillä pääset moikkaamaan inssejä ja tradeja, sekä osallistumaan kilpailuun!

27.10.-1.11. välisenä aikana on käynnissä myös kuvakilpailu. Kuvakilpailuun osallistuvat kaikki kuvat, jotka on kampanja-aikana merkitty tunnisteella #inssitvstradet joko Facebookissa tai Instagramissa. Tähänkin kilpailuun voivat osallistua kaikki insinööri- ja tradenomiopiskelijat kansallisesti.

Nähdään ständillä!

Edustajistovaalit 2019SAMMAKKOn edustajisto käyttää opiskelijakunnan ylintä päätösvaltaa. Edustajisto koostuu 20 varsinaisesta jäsenestä sekä varajäsenistä. Edustajisto valitaan vuosittain vaaleilla marraskuussa ja toimikausi kestää kalenterivuoden.Edustajisto päättää SAMMAKKOn toiminnan suurista linjoista sekä resursseista ja valitsee opiskelijakunnan hallituksen sekä opiskelijaedustajat SAMKin hallitukseen, tutkintolautakuntaan ja opintolautakuntaan. Edustajisto ohjaa myös hallituksen toimintaa ja osallistuu SAMMAKKOn kehitystyöhön erilaisten työryhmien kautta.

PIOllistalla on tänä vuonna seuraavat ehdokkaat edustajistoon:

701 Jaani Päivike
702 Jussi Suominen
703 Kai Hytönen
704 Karrar Al-Khanjarawy
705 Mauri Lehtikangas
706 Janne Lagerroos
707 Andre Torm
708 Niklas Poutanen
709 Juha Kaunisto

Äänestysaikaa sähköisessä ennakkoäänestyksessä 3.11.2019 asti!  Varsinaiset vaalipäivät Porin kampuksella ovat 5.11 ja 6.11 klo 10:00-15:00! Muista käydä äänestämässä omaa ehdokastasi! Äänestyslinkki on lähetetty sähköpostiisi. Muista, että jokaisella äänellä on merkitystä!

Lisätietoa vaaleista ja edustajiston toiminnasta löydät TÄÄLTÄ!

Pikkujoulusitsit

Pikkujoulusitsit!
Mitä yllätyksiä pukin säkeistä löytyykään ja onko muori jakamassa piparia? Tule ottamaan siitä selvää PIO ryn pikkujoulusitseille!
Sitsit pidetään juhlatalo Katariinassa 20.11.2019. Otathan mukaasi ~5,00€ joululahjan joka alkaa kirjaimella P. Lahja saa olla hauska, tyhmä, roisi, tylsä tai vaikka ihan mitätön kunhan tuot jotain!  Esimerkiksi tuot lahjaksi hanskat koska nehän ovat ihan selvästi peukalon lämmittimet, alkavat siis P-kirjaimella. Vain mielikuvitus on rajana! Sitsien pukukoodina joulu, haalarit voit siis jättää kotiin (tai olla jättämättä) odottamaan taas perus keskiviikon bileitä.
Tonttuillaan yhdessä!

Lipun hinta 13€ jäsenelle,15€ ei jäsenelle (hintaan sisältyy: haalarimerkki, ruoka ja alkumaljat sekä jatkoille pääsy)

Liput Myydään kide.appissä 11.11.2019 klo 11.11 alkaen
Tapahtumakieli: Suomi
Jatkot Heidi’s Bier Barissa
Ps. Pussikaljat sallittuja jopa toivottuja

Lisätietoa sitseistä ja facebooktapahtuman löydät TÄÄLTÄ!

PIO ry
Satakunnankatu 23, B105
28130 Pori
Piohallitus@gmail.com
 © 2019 Porin Insinööriopiskelijat PIO ry