Haalarit Kide.app Tilaukset

Porin Insinööriopiskelijoiden siniset haalarit

Opiskelijakulttuuriin kuuluu ehdottomasti jokaiselle yhdet opiskelijahaalarit! Opiskelijahaalareille on olemassa erilaisia sääntöjä ja varmasti mietityttää monia juuri opintojen alussa. Siksi olemme kasanneet yhteen haalarien käyttöohjeet niitä käyttäville opiskelijoille niin fukseille, kuin vanhoille konkareille muistin virkistämiseksi. 😊

Porin insinööriopiskelijat PIO ry myy Porissa opiskeleville Insinööriopiskelijoille haalareita ja ne voi tilauksen yhteydessä noutaa toimistolta. Saat valita myös omien haalarien koon oston yhteydessä. Sovi haalarien noudon ajankohta sähköpostitse : piohallitus@gmail.com.

Haalareita voi tulla kokeilemaan myös toimiston aukioloaikojen puitteissa Tiistaisin klo 10.00-12.00 ja Torstaisin klo 12.00-14.00.